Sponsor worden?

maximale exposure!

Het Drakenbootfestival is dé plek waar je elkaar ontmoet, waar je je bedrijf op een positieve manier kunt promoten, met in het oog springende uitingen en akties, bij een uitzonderlijk breed publiek! 

Uw bedrijf komt herhaaldelijk en op een positieve manier bij alle doelgroepen onder de aandacht: bij bedrijven, bij gezinnen, bij buurten, verenigingen en jongeren. Maximale exposure dus voor jouw bedrijf!

Je kunt kiezen voor een sponsorpakket of module in combinatie met het meedoen met een team aan de drakenbootrace. Maar natuurlijk kun je je ook als sponsor verbinden aan het festival, zonder mee te varen. Alles is mogelijk! 

sponsorfolder aanvragen

In onze sponsorfolder vind je een overzicht van diverse mogelijkheden om je bedrijf te verbinden aan het festival, en daarmee het festival te ondersteunen. Ook kunnen wij in overleg een pakket op maat samenstellen.

Vul het onderstaande formulier in, dan sturen wij direct, binnen 1 dag, de folder toe. 


Ja, stuur mij de brochure met meer info!


 
 
 
 
 
  

contactformulier sponsoring

Wij komen graag in contact om de mogelijkheden wat betreft sponsoring te bespreken. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact op. 

Je kunt ons natuurlijk ook bellen (055-5768747) of mailen!  


Interesse sponsoring Nijmegen
Ja, ik heb interesse in sponsoring van het Drakenbootfestival in Nijmegen, of een van de onderdelen van het evenement. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!