Typ hier uw tekst...

 

 aanvraagformulier promotievergunning


Aanvraag toestemming Promotie & Stands NijmegenContactgegevens


 
 
 
 

 
 
 Aanvraag


 
Toelichting op uw aanvraag


 
 
 
 
 
 
 
 
    


 
 

promotie aktie opzetten

Het Drakenbootfestival trekt het hele weekend bedrijven, buurten, verenigingen, gezinnen en jongeren naar de Spiegelwaal. De perfecte plek dus om uw bedrijf of organisatie te promoten bij een hele brede doelgroep.

Vergunning

Een aktie opzetten, een promotiestand, iets uitdelen: veel is mogelijk, maar wel dient dit van te voren (uiterlijk 1 augustus) aan ons kenbaar gemaakt te worden. Dan kijken wij samen naar de ruimte en mogelijkheden hiervoor, de eventuele veiligheidseisen, de logistieke inpassing etc. Voor een aantal akties heeft u een "vergunning" van ons nodig, die u tijdens het festival bij u moet dragen.

Waar is toestemming voor nodig?
- iets uitdelen, give-aways en flyeren
- een promotie aktie opzetten
- een promotiestand/wagen plaatsen
- reserveren van een promotieplek
- meebrengen van eigen reclame-materialen
- plaatsen van eigen meubilair/aankleding
- reserveren van een marktkraam (4x2,2 meter, kosten circa € 68,- per dag, zie hier voor meer info: braderie)

Aanvragen

Met het onderstaande formulier kunt u eenvoudig een aanvraag voor Promotie & Stands doen. Uw aanvraag wordt dan zo snel mogelijk beoordeeld en indien van toepassing ontvangt u een opgaaf van de promotiekosten die in rekening gebracht worden voor uw promotie-aktie. Na akkoord door beide partijen, wordt de vergunning voor u klaargelegd bij de Informatiestand op het festivalterrein. Deze dient u goed zichtbaar bij u te dragen, zodat het voor de festivalcrew en security goed te zien is dat u toestemming heeft voor uw activiteiten.